info@autoaircowilp.nl 0571 - 262250

Reparatie

Werkwijze airco reparatie:

Werkt u airco niet goed meer en u vermoedt dat er een reparatie nodig is? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u een offerte kunnen maken. U kunt natuurlijk ook eerst langs komen voor een second opinion.

Voorkomen is beter dan genezen. . . .

  1. Diagnose stellen
  2. Prijsopgave voor reparatie
  3. Direct repareren of een nieuwe afspraak maken
  4. Certificering na reparatie

Meest voor komende problemen worden veroorzaakt door:

  1. Lekkage in het systeem
  2. Problemen met de compressor
  3. Verstoppingen in het systeem
  4. Elektrische storing

In sommige gevallen van de hierboven beschreven problemen, zal de airco weer werken na een nieuwe vulling, maar meestal niet voor lange duur. Het kan zijn dat de schade groter wordt. Daarom is het zeer belangrijk om eerst een goede diagnose te stellen voordat zomaar een airco gevuld wordt. Dat scheelt in uw portemonnee!

Diagnose stellen . . . . 

Om een goede diagnose te stellen, gebruiken wij onze geavanceerde apparatuur en onze jarenlange kennis. Wanneer we het probleem hebben opgespoord, kunnen we overgaan tot reparatie. Uiteraard na overleg met de klant.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak. Zo kunnen wij de tijd nemen voor u en uw auto. Uiteraard mag u daar, als u wilt  bijblijven, zodat wij u precies kunnen uitleggen, dan wel laten zien, waarom uw airco een probleem heeft.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maak hier een afspraak